12stepping.dk

Back Home

Jeg har et ansvar

Når nogen - nogetsteds -
rækker efter hjælp.
Ønsker jeg, at AA's hånd
skal være til stede
- Og for det er JEG ansvarlig

Erklæring om enhed

Dette skylder vi AA's fremtid:
At sætte vores fælles velfærd først
At holde vores fællesskab forenet
For vore liv afhænger af sammenholdet i AA
såvel livet for dem, som måtte komme.


 

Hvordan blev ansvarlighedserklæringen en del af A.A.

Skrevet til det internationale konvent i Toronto i 1965. I en artikel kaldet ”Hvordan jeg er ansvarlig, blev en del af A.A.”. Fra GSO nyhedsbrevet BOX4-5-9. Artiklen skriver at tidligere trustee Al S. er forfatter til ansvarlighedserklæringen.

I en souvenir bog til konventet skriver tidligere formand for General Service Board, Dr. Jack Norris:

”Vi må huske at A.A. kun vil forsætte med at være stærk så længe enhver af os glad og frit giver det væk til andre, kun når enhver af os tager vores del af ansvaret for sponsorship af dem der stadig lider, for integriteten i vores gruppe og for at den vokser, for vores regions aktiviteter og for A.A. som helhed.

Det er ved at tage ansvar at den virkelige frihed og vedvarende tilfredshed med livet bliver fundet. A.A. har givet os kraften til at vælge – At drikke eller ikke at drikke- og ved at gøre det, givet os friheden til at være ansvarlige overfor os selv. Når vi bliver ansvarlige overfor os selv, er vi i stand til at blive ansvarlige overfor vores del i A.A., og medmindre vi gladelig accepterer dette ansvar, vil A.A. miste sin styrke. Underligt ikke?

Del denne side
FaceBook  Twitter  
Joomla SEF URLs by Artio
Beregner phone